De ondernemende ambtenaar

DE ONDERNEMENDE AMBTENAAR

workshop voor ambtenaren die de regie over hun eigen carrière willen nemen

Nieuwe data worden gepland, Den Haag

WIE BEN JE? WAT WIL JE? WAT KUN JE?

HOE KOM JE HET BESTE TOT JE RECHT?

Binnen een dag krijg je meer inzicht in je wensen, talenten, drijfveren en mogelijkheden.

Veel mensen die bij de overheid werken, weten na verloop van tijd niet goed meer hoe waardevol ze op de arbeidsmarkt zijn. Hoe moet het verder met die carrière en wordt het buiten of binnen de ambtenarij? In deze workshop ga je aan het werk:

Je onderzoekt waar je kracht ligt. Doe je dat als ambtenaar, werknemer of ondernemer? We kijken hoe je het beste tot je recht komt. Je maakt een plan hoe je dat gaat aanpakken.  Aan het eind heb je een goed beeld van stappen die je kunt zetten om nog beter tot je recht te komen.

Deze workshop is primair ontworpen voor ambtenaren die de sprong naar ondernemerschap willen wagen. Maar ook ambtenaren die zich afvragen of een eigen bedrijf iets voor hen is of die tips willen om hun baan ondernemender in te vullen, zullen er veel aan hebben. Deze workshop is voor alle ambtenaren die meer regie willen nemen over hun loopbaan. Schrijf je nu in.

Praktisch

De begeleiders

Vanessa Lambrecht is (interim-)manager van mensen en programma’s binnen en buiten de overheid. Zij zorgt ervoor dat teams gesmeed en doelen bereikt worden. Geert-Jan Procee is retorisch strateeg. Hij helpt mensen onvergetelijke presentaties geven en zorgt ervoor dat ze hun zin te krijgen. Zij zijn beide ondernemers met jarenlange overheidservaring.

Samen schrijven ze een boek over ambtenaren die zelfstandig ondernemer worden. Voor dit boek spraken ze Michiel, die voor de Tweede Kamer werkte en nu zelfstandig tattoo artist is geworden. Lees zijn verhaal hier.

Kosten

€ 295,- excl. BTW (356,95 incl. BTW)

Aanmeldingsformulier

Eerst meer informatie?

 

Geert-Jan Procee

gjp@geertjanprocee.nl

06-41164621

 

Vanessa Lambrecht

info@vanessalambrecht.nl

06-26674414