Cursus overtuigend spreken voor publiek

Leer beter presenteren

In Hart, hét centrum voor kunst, kennis en cultuur in Haarlem, geef ik een cursus overtuigend spreken voor publiek. In zes weken leer je over retorica, overtuigingskracht, communicatie en meer. Wil je je publiek ademloos laten luisteren, dan mag je deze cursus niet missen.

Als je goed kunt communiceren kun je veel voor elkaar krijgen. Een van de moeilijkste vormen van communicatie is voor een groep gaan staan en iets zeggen. En toch moeten we dat vaak doen, op het werk, tijdens de studie en bij een huwelijk. Als je goed kunt presenteren maak je niet alleen je eigen leven, maar ook dat van anderen een stuk prettiger en misschien wel beter.

De oude Grieken wisten dit al en noemden overtuigend spreken ‘retorica’. Tot aan de 19e eeuw was retorica een vast onderdeel van elke goede opleiding, daarna zijn we het vergeten. Ten onrechte, de voorschriften zijn nog steeds geldig. In deze cursus maak je kennis met de klassieke retorica, maar vooral leer je beter presenteren. Hierdoor kun je je stempel op de wereld drukken.

De cursus wordt gegeven in Hart aan de Kleine Houtweg in Haarlem op maandagavonden 27 januari, 3, 10 en 24 februari, en 2 en 9 maart van 19:30 tot 22:00. De kosten zijn € 350.

Schrijf je in via de site van Hart of neem voor meer informatie contact op met mij.