Je moet snel, helder en overtuigend je punt maken, wil je in een wereld vol afleiding je doelen bereiken. In de complexe wereld waarin de kwaliteit van je intermenselijke interactie bepaalt of je de vele verschillende stakeholders meekrijgt, kun je het je niet veroorloven dat aan het toeval over te laten.

Daar kan Geert-Jan Procee bij helpen. Als onafhankelijk retorisch strateeg ondersteunt hij je om met je teksten verbinding te maken, de inhoud over te brengen en je publiek in beweging te brengen. Natuurlijk, de inhoud staat centraal, maar is niet genoeg om je teksten echt voor je te laten werken.

Geert-Jan Procee gelooft dat er voor veel mensen en organisaties veel te winnen valt als ze helder nadenken over wat ze eigenlijk willen zeggen, dat goed onder woorden brengen en effectief naar voren brengen. Geert-Jan staat die mensen en organisaties terzijde. Hij houdt ervan met briljante geesten te werken.

Geert-Jan Procee is scherpzinnig en begrijpt je onderwerp snel. Door zijn onafhankelijkheid kan hij je eerlijk én vriendelijk de waarheid zeggen.

In een vrijblijvend interactiegesprek van een uur leer je hoe jouw interactie overtuigender kan worden. Je krijgt inzicht in je sterktes en ontwikkelpunten.

GJP_face_totaal_donker

Het Ding

Een belangrijke presentatie, nota, voorstel, vergadering. Je moet er nog aan beginnen of hebt er al naar beste vermogen aan gewerkt. Kan het nog beter? Ja, dat kan.

Twee redenen waarom je de onafhankelijke blik van Geert-Jan Procee nodig hebt:

  1. The first draft of anything is shit (Ernest Hemingway);
  2. Elke topsporter heeft een coach.

Goede teksten produceren is als het leven zelf: het komt niet vanzelf goed en niemand kan het alleen. In je eentje kom je met hard werken tot een bepaald niveau, maar samen kun je dat met gemak overstijgen.

Geert-Jan is een ervaren redacteur en trainer van mensen die een belangrijke presentatie of toespraak moeten houden. Hij zorgt ervoor dat je teksten en presentaties overtuigender worden en daardoor beter werken.

Samen verbeteren we Het Ding.

GJP_face_totaal_donker

De Mens

Je denkt dat je presentaties beter kunnen, dat je in overleggen beter je punt kan maken. Je voelt dat je geschreven teksten scherper kunnen, effectiever ook. Je wilt gewoon meer resultaat van je communicatie.

Na een intensieve training Overtuigende Interactie, spreken voor publiek, of schrijven houd je vol zelfvertrouwen mondeling of schriftelijk een steekhoudend verhaal dat overkomt en waar mensen wat mee doen.

Trainingen voor gemeenteraden worden aangeboden via het Nederlands Debat Instituut.

Zo versterken we De Mens.

GJP_face_totaal_donker

Het Samen

De kwaliteit van de interactie binnen en door de organisatie kan hoger. Als mensen vreemd lijken om te gaan met informatie, als samenwerken duwen en trekken wordt, als er geregeld onbegrip is, dan is het tijd voor een Programma Overtuigende Interactie.

Het resultaat is dat je team, afdeling, directie of bedrijf beter functioneert: betere samenwerking, betere besluiten, prettiger werken.

Het Samen gaat werken.

GJP_face_totaal_donker

Het Leven

Retorisch leven is leven vanuit nieuwsgierigheid, empathie, taligheid en vooral menselijkheid. Zoekend naar het ware en het schijnende. Leven met diepgang en menselijkheid in een talige en overtuigende omgeving.

Een avontuurlijke reis met onbekende bestemming, Het Leven.

GJP_face_totaal_donker

Kijk voor een portfolio hier.

Neem contact op

    Ik vond het erg interessant en heel leuk vorige week en wou dat ik het allemaal eerder had geweten! Had handig geweest. Maar goed, nu weet ik het in elk geval wel –en ik zal daar zeker mijn voordeel mee doen.
    Een aangename leermeester ben je, vriendelijk ook. Het was prettig werken. ​

    J.R.
    Adjunct griffier Tweede Kamer der Staten-Generaal