Geert-Jan Procee werkt met ambitieuze mensen die verantwoordelijkheid durven te nemen. Door voor een groep te gaan staan en die overtuigend toe te spreken toon je leiderschap. En vrijwel altijd kan de presentatie nog verder verbeterd worden.

Je spreekt regelmatig: presentaties, vergaderingen, pitches. Je hebt ervaring met presenteren en het gaat niet slecht. Je beseft dat je tijdens presentaties en vergaderingen je zichtbaarheid, reputatie en effectiviteit kunt maken en breken. En je weet dat er nog meer in je zit. Dus wil je naar een hoger niveau.

Je wilt overtuigender spreken of schrijven. Geert-Jan Procee organiseert trainingen effectief presenteren, vergaderen en schrijven voor professionals.

Geert-Jan ontwerpt specifieke trainingen praktische retorica voor specialisten. Deze diepgaande trainingen zijn bedoeld voor doelgroepen met bijzonder veel presentatie-ervaring, zoals bestuurders, strategy consultants en advocaten.

De trainingen kunnen van een dagdeel tot meerdere weken duren. In alle trainingen leer je hoe je nog beter een steekhoudend, aantrekkelijk en vooral overtuigend verhaal maakt. De trainingen zijn individueel en groepsgewijs te volgen.

man checking information on laptop on timber table

Trainen op afstand, dat kan ook. Juist als je digitaal spreekt, zijn de inhoud van je verhaal, de juiste structuur en de juiste woorden belangrijker dan ooit. Hoe informeer, boei en overtuig je als je niet in dezelfde ruimte bent? Dan komt het aan op meer dan je presentatieskills, dan komt het aan op je retorische kwaliteiten.

Volg een training om effectiever online te overleggen en te presenteren.

Hoe werkt online trainen bij Geert-Jan Procee?

Neem contact op om te bespreken of een open, incompany, individuele of groepstraining het geschiktst is voor jou.