Geert-Jan Procee helpt ambitieuze mensen hun stempel op de wereld te drukken

Je hebt de juiste kennis, houding en vaardigheden nodig om overtuigend te opereren in een steeds individueler wordende wereld. Een duidelijke boodschap, een mooi verhaal en een goede presentatie. Dankzij inzichten uit de klassieke retorica werken mensen en organisaties  effectiever, maar blijven zij zichzelf.

Geert-Jan Procee werkt voor mensen die verantwoordelijkheid nemen. Hij levert levert strategisch advies waarmee ambitieuze mensen hun overtuigingskracht versterken. Samen zorgen we dat u en uw organisatie het juiste beeld uitstralen, dat u uw boodschap scherp krijgt en dat u de juiste snaar raakt bij uw publiek. Zo help ik je je stempel drukken op de wereld. Ik doe dat vanuit een basis in de retorica en met vooral veel diepgang.

Lees meer om een beeld te krijgen wat Geert-Jan Procee voor jou kan betekenen.

Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

OVERTUIGINGSKRACHT

15.000 jaar geleden, ver voor mensen konden schrijven, hadden ze al plannen die ze met anderen wilden verwezenlijken. Daar was toen, net als nu, overtuigingskracht voor nodig. De oude Grieken en Romeinen maakten 2000 jaar geleden studie van overtuigingskracht en noemden dat retorica. Nu kunt u uw overtuigingskracht ook maximaliseren met Geert-Jan Procee. Retorica is de kunst in alle situaties de beschikbare middelen van overtuiging te vinden. Retorische strategie is deze middelen effectief inzetten om lange-termijn doelstellingen te behalen. 

Advies om overtuigend te handelen

Na een vrijblijvende kennismaking maken we een afspraak voor een brainstorm die ideeën oplevert over je doelen, overtuigingsmogelijkheden en knelpunten. Ik maak daar een rapport van. Indien gewenst maak ik een plan met activiteiten om meer invloed uit te oefenen. En natuurlijk kan ik ook helpen het plan uit te voeren.

Trainingen om overtuigend te spreken

Het doel van de trainingen is effectievere communicatie. Na afloop geef je betere presentaties, met een heldere boodschap, een sterkere uitstraling en meer overtuigingskracht.

Presentaties

Presentaties over overtuigingskracht, spreken, presenteren, retorica en het leven.